+ ще 134 громади!

Реконструкція спорткомплексу"СКА"

Враховуючи комплексну забудову в районі вул. Київської та її мешканців -молодих сімей виникла необхідність спортивного розвитку, а саме реконструкції спортивного комплексу "СКА" , який люди вимагають вже 3 роки,а там навіть кіт не валявся! Вкажіть дату коли буде проведено зазначені роботи та молодь зможе займатись своїм фізичним розвитком не мігруючи по усьому місті в пошуку подібних закладів, в той час коли неподалік є альтернатива.

Ваша петиція, щодо питання реконструкції басейну в "СКА" по вул. А. Янгеля, 48, опрацьована.
Інформую, що відповідно до протоколу засідання архітектурно-будівельної ради від 22.03.2017р. проектну пропозицію реконструкції приміщень спортивного комплексу по вул. Академіка Янгеля, 48, розробленого ТОВ «Вінницький проектний інститут» в цілому було схвалено.
Відповідно до рішення виконавчого комітету від 18.05.2017 № 1188 департаменту капітального будівництва Вінницької міської ради вирішено надати вихідні дані – містобудівні умови та обмеження на проектування реконструкції приміщень спортивного комплексу по вул. Академіка Янгеля, 48 в м. Вінниці.
На даний час, проектною організацією ведуться роботи по розробленню проектно-кошторисної документації.