Безпека дітей

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Враховуючи небезпечність розташування пішохідного переходу біля школи №4, з метою уникнення травмування дітей встановити знак дорожнього руху; Знак пріорітету 2.2 " Проїзд без зупинки заборонено " та дорожню розмітку 1.12 " Стоп лінія."

Дата створення:

На Ваше звернення щодо встановлення дорожніх знаків та нанесення дорожньої розмітки біля ЗОНІ №4, виконавчий комітет Жмеринської міської ради надає наступну інформацію.
Постійно діюча комісія з організації дорожнього руху в м. Жмеринка направила до управління патрульної поліції в м. Вінниця лист щодо погодження дати засідання постійно діючої комісії з організації дорожнього руху в м. Жмеринка, на якому буде розглянуто питання встановлення дорожніх знаків та нанесення дорожньої розмітки біля ЗОНІ №4. При умові погодження комісією встановлення дорожніх знаків та нанесення дорожньої розмітки біля ЗОНІ №4 будуть виконані всі необхідні роботи по встановленню дорожніх знаків.

Станом на 22 листопада петицію підписали 2 особи з 200 необхідних.