Єдина система

місцевих петицій

Ініціюй! Підтримуй! Впливай!

Тема звернення Підписали Залишилось
Реконструкція старого фонтану на території районної лікарні в м. Золотоноша 16 32
Тема звернення Підписали Залишилось
Переглянути усі петиції

Поки що жодна петиція не потрапила на розгляд

Перегляньте петиції та прискорте збір підписів

Остання відповідь

ПЕРЕДАЧА МАЙНА В УПРАВЛІННЯ ОСББ

Показати повний зміст петиції

Відповідає:

ВОЙЦЕХIВСЬКИЙ ВIТАЛIЙ ОЛЕКСАНДРОВИЧ

Ваш лист щодо питань захисту законних прав по володінню, користуванню та використанню майна мешканців будинку розглянутий спеціалістами управління житлово-комунального господарства виконавчого комітету Золотоніської міської ради. Повідомляємо наступне.
Рішенням сесії міської ради від 30.06.2017 № 10-10/VII „Про передачу на баланс ОСББ "Соборний" житлового будинку № 7 по вул. Соборна Вам передається житловий будинок по вул. Соборна, 7 та наявна технічна документація (копія технічного паспорту). Додатково повідомляємо, що земельна ділянка під житловим будинком не відводилась, відведення ділянки можливе при умові письмового звернення співвласників будинку до управління архітектури, регулювання забудови та земельних відносин, яке знаходиться по вулиці Садовий проїзд, 8, кім. № 3.
Щодо піднятих у Вашому листі питань фінансового характеру, пропонуємо Вам звернутись до ПрАТ "Янтарь", яке займалось обслуговуванням зазначеного будинку та його прибудинковою територією до моменту створення ОСББ "Соборний".
Бюджетні кошти міста на 2017 рік розподілено, тому виконати капітальний ремонт Вашого будинку протягом 2017 року не можливо.

Станом на 19 лютого надано відповідь на 2 петиції Переглянути