Єдина система

місцевих петицій

Ініціюй! Підтримуй! Впливай!

Як працює єдина система місцевих петицій?

На жаль, у вашому місті ще не було подано жодної петиції, будьте першим:

+ Створити петицію

Поки що жодна петиція не потрапила на розгляд

Перегляньте петиції та прискорте збір підписів

Остання відповідь

Модернізація центральних парапетів міста

Показати повний зміст петиції

Відповідає:

САЄНКО ОЛЕКСАНДР ЯКОВИЧ

Розглянувши електронну петицію щодо модернізації центральних парапетів міста, керуючись ст. 23 – 1 Закону України «Про звернення громадян», ст. 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:

1. Створити комісію з представників авторів проекту модернізації центральних парапетів міста, депутатів міської ради, представників виконавчого апарату міської ради, представників відділу містобудування та архітектури Звенигородської РДА та інших зацікавлених служб та організацій (персональний склад комісії визначається розпорядженням міського голови) для підготовки та узгодження остаточного і узгодженого варіанту проекту модернізації центральних парапетів міста.
2. Зазначеній в п.1 цього рішення комісії подати в жовтні - листопаді на затвердження сесією міської ради остаточний і узгоджений варіант проекту модернізації центральних парапетів міста.
3. Після затвердження проекту модернізації центральних парапетів міста виконавчому комітету міської ради замовити виготовлення проектно – кошторисної документації на виконання робіт, передбачених цим проектом.
4. Виконавчому комітету міської ради винести на загальний розгляд громади бюджету проекту модернізації центральних парапетів міста та термінів реалізації цього проекту.
5. Передбачити при формуванні бюджету міста Звенигородка на 2017 рік видатків на фінансування виконання робіт передбачених в проекті модернізації центральних парапетів міста.
6. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію Звенигородської міської ради з питань планування, бюджету, ЖКГ, соціально-культурного розвитку.

Міський голова О.Я.Саєнко

Станом на 21 листопада надано відповідь на 2 петиції Переглянути