тарифы Бахмут вода

ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНЕ ГОСПОДАРСТВО

-Предлагаю пересмотреть тарифы БАХМУТ воды в сторону понижения , а не повышения о котором проинформировали через местные газеты, так как они экономически не обоснованы и не соответствуют средним тарифам по Украине(Николаев, Волынская обл. и т. д.) Тем более ,город имеет свою дамбу- резервуар питьевой воды и водоконал не несет затраты на привоз и доставку воды, а за дамбой и ее санитарным состоянием не следит. Так как городская свалка приблизилась к дамбе очень близко и все стоки от дождя попадают в резервуар. Прошу решить вопросы чистоты питьевых резервуаров и адекватной оплаты не выше средней по УКРАИНЕ

На ініційовану Вами петицію «Тарифи КП «БАХМУТ-ВОДА» інформуємо, що 04.07.2016 Ваша петиція була розглянута на засіданнях постійних комісій Бахмутської міської ради: з питань економічної і інвестиційної політики, бюджету і фінансів та з питань житлово-комунального господарства, екології, транспорту і зв'язку із залученням представників КП «БАХМУТ-ВОДА».
Відповідно до Положення про Національну комісію, що здійснює державне регулювання в сфері енергетики та комунальних послуг (далі - НКРЕКП), затвердженого Указом Президента України від 10.09.2014 № 715/2014, виключно НКРЕКП встановлює тарифи для суб’єктів господарювання на енергоносії та комунальні послуги.
Враховуючи суспільну важливість даної проблеми і незважаючи на те, що встановлення тарифів на комунальні послуги не належить до повноважень Бахмутської міської ради, було вирішено підтримати Вашу петицію та винести її на розгляд Бахмутської міської ради 25.08.2016.
Крім того, Управлінню економічного розвитку Бахмутської міської ради надано доручення створити робочу групу з вивчення та аналізу встановлених тарифів КП «БАХМУТ-ВОДА» з залученням спеціалістів та громадськості.
Додатково повідомляємо, що ставок «Південний», про який йде мова у петиції, не є резервуаром питної води і не може їм бути у зв’язку з тим, що відноситься до водного об’єкту другої категорії, фактично є штучною гідротехнічною спорудою регулювання руслу р. Бахмутка.
Розташований на сході від ставка «Південний» полігон твердих побутових відходів ТОВ «УМВЕЛЬТ БАХМУТ» має відповідну нормативну санітарно-захисну зону. Відповідно до періодичних лабораторних досліджень полігон ТПВ не впливає негативно на довкілля, у тому числі на стан забруднення води відкритих водойм.

Петицію підписали 263 особи з 250 необхідних.