Єдина система

місцевих петицій

Ініціюй! Підтримуй! Впливай!

Як працює єдина система місцевих петицій?

На жаль, у вашому місті ще не було подано жодної петиції, будьте першим:

+ Створити петицію

Поки що жодна петиція не потрапила на розгляд

Перегляньте петиції та прискорте збір підписів

Остання відповідь

За перегляд договору з орендарем парку ім. Т.Г. Шевченка

Показати повний зміст петиції

Відповідає:

МАЗУР ВАСИЛЬ КОСТЯНТИНОВИЧ

Розглянувши електронну петицію щодо перегляду договору оренди з орендарем парку ім.Т.Г.Шевченка, виконавчий комітет міської ради повідомляє, що проект рішення виконавчого комітету про продовження договорів оренди комунального майна та затвердження графіка інвестиційних зобов’язань ТОВ «Парк культури і відпочинку» з облаштування території парку культури та відпочинку ім.Т.Г.Шевченка було розміщено 30 січня 2017 року на офіційному веб-сайті міської ради відповідно до вимог ч.3 ст.15 Закону України «Про доступ до публічної інформації».
Протягом терміну, з дня оприлюднення цього проекту рішення до дати його прийняття – 16 березня 2017 року, пропозиції, зауваження щодо внесення змін та доповнень до розробленого графіка інвестиційних зобов’язань від громадськості міста не надходили.
16 березня 2017 року під час розгляду вказаного проекту рішення на засіданні виконавчого комітету пропозицій та зауважень також не було надано.
Враховуючи наявну ініціативу, дане питання буде винесено на розгляд виконавчого комітету.

Заступник міського голови Т.В.Павлішина

Станом на 21 жовтня надано відповідь на 2 петиції Переглянути