+ ще 184 громади!

Облаштування пішохідних переходів,встановлення штучну дорожню нерівність(лежачі поліцейські)на перехресті вул.Польва і вул.Островського в м.Ьуча

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Шановний Анатолію Петровичу !
Батьки та всі жителі міста Буча звертаються до Вас з проханням допомогти у вирішенні питання забезпечення безпеки дорожнього руху на перетині вулиці Островського і вул.Польова(пішохідні переходи) . Є вкрай важливо облаштувати дані пішохідні переходи пристроєм примусового зниження швидкості "лежачих поліцейських "на перетині вул.Островського і вул.Польова . Дане питання є наболілим оскільки ця ділянка шляху має вкрай погану історію і недбальство водіїв приводило не один раз до тяжких випадків. , Слід зауважити , що встановлення тільки знаків пішохідного переходу жодних результатів не дало .Оскільки водії продовжують зухвало порушувати правила дорожнього руху , оскіль замість того, аби зменшити швидкість,а в разі потреби зупинитись щоб дати дорогу пішоходам вони навпаки інколи проводять змагання з обгону один одним . Такі випадки не є поодинокими і дане звернення до Вас як очільника міста є важливим адже хто як не ми дорослі маємо дбати про безпеку дітей . Тому вважаємо , що поява цього засобу на перетині вул.Островського і вул.Польова є насправді вкрай необхідним , бо пішоходи з дітьми переходять головну вулицю міста вкрай небезпечно,а ДІТИ - НАЙДОРОЖЧИЙ СКАРБ ЖИТТЯ !!!!!!!!!!!!!

До кінця збору підписів залишилось:

Станом на 22 жовтня петицію підписали 104 особи з 240 необхідних.