Налагодити регулярний рух автобуса №39 по маршруту

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Протягом останнього року маршрут №39 (вул.Старобілоуська-Олександрівка) абсолютно не дотримується графіку руху. Спочатку це пояснювали нібито необхідністю перекидати автобуси на інші маршрутні лінії через ремонтні роботи на дорогах міста. Але чому "донорським" маршрутом для надання автобусів став на постійній основі маршрут №39, який і так не функціонував нормально. Зараз не можливо дізнатися розпорядок руху цього автобусу, а дочекатися його - взагалі гибла справа. Таке відчуття, що його спеціально намагаються викреслити з мапи маршрутів м.Чернігова. Люди не можуть дочекатися 39, тому йдуть на інші зупинки. А водії 39-го потім скаржаться, що людей на зупинках нема. Виходить замкнуте коло. Остання спроба дочекатися 39-го зазнала поразки: прочекавши майже годину, довелося йти на зупинку іншої маршрутки. Район кінцевої зупинки по вул.Старобілоуській густонаселений, поряд розташовані багатоповерхівки, 2 дитячі садки та ін. І виходить, цей район фактично обслуговує лише автобус №1, який не справляється з напливом пасажирів.
Будь ласка, проконтролюйте дотримання 39-м маршрутом регулярного графіку руху.

Дата створення:

Станом на 22 червня петицію підписали 97 осіб з 250 необхідних.