Сделать яркие освещения пешеходных переходов в темное время суток

В осенне-зимний период темнеет рано и видимость ограничена. По всему Чернигову достаточно много неосвещенных или слабо освещенных пешеходных переходов. Увидеть переходящего дорогу пешехода иногда можно только с минимального расстояния, что может повлечь за собой самые ужасные последствия.

Поэтому необходимо установить на каждом пешеходном переходе достаточно яркое освещение, чтобы водители могли заранее видеть пешеходов. Вполне возможно это спасет жизнь пешеходам и сбережет водителей от нежелательных последствий. К тому же значительно сократится количество ДТП именно на пешеходных переходах.

У відповідь на електронну петицію стосовно капітального ремонту освітлення пішохідних переходів, яка набрала відповідно до п. 8 ст. 511 Статуту територіальної громади необхідну кількість голосів на її підтримку, повідомляємо наступне.
Міським бюджетом на 2018 рік управлінню житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради (далі – Управління) передбачені кошти на проведення капітального ремонту освітлення пішохідних переходів в м. Чернігові.
З метою підвищення безпеки учасників дорожнього руху на пішохідних переходах Управлінням в 2017 році розпочато проведення капітального ремонту освітлення пішохідних переходів міста, в 2018 році вищезазначені роботи будуть продовжені.

Начальник управління Я. В. Куц