25 маршрут.За что мы платим?

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

25 маршрутки постоянно забиты ,что делать?Надоело ездить как скот!Люди давят друг друга и при этом передают на проезд водителю-хаму!Судя по Дозору маршруток ездит много,но их не хватает,в чем проблема?

Електронну петицію стосовно автобусних маршрутів № 25 розглянуто спільно з ДП «Пассервіс» ВАТ «Чернігівавтосервіс». За результатами повідомляємо наступне.
Реагуючи на звернення громадян стосовно незадовільного обслуговування пасажирів на автобусному маршруті № 25 «Хімволокно – вул. Захисників України», а саме про перевантаженість транспортних засобів в «години пік», управлінням транспорту, транспортної інфраструктури та зв’язку міської ради було здійснено ряд перевірок умов обслуговування на маршруті та обстежено пасажиропотоки на вказаному маршруті.
В результаті проведених досліджень як працівниками управління, так і перевізником ДП «Пассервіс» ВАТ «Чернігівавтосервіс», на маршруті збільшено кількість транспортних засобів до 22 одиниць в «години пік».
За інформацією перевізника, наразі гостро відчувається дефіцит водіїв, зокрема тих, що мають досвід та бажання керувати автобусами середньої місткості. У зв’язку з цим підприємство вимушене було тимчасово запровадити випуск частини автобусів на маршруті № 25 - малої місткості.
Проте, не припиняється пошук шляхів вирішення зазначеної проблеми та варіантів покращення транспортного забезпечення мешканців міста, зокрема району Шерстянка.

Заступник начальника управління –
начальник відділу електротранспорту,
зв’язку та безпеки дорожнього руху Н. М. Сікач

Петицію підписали 253 особи з 250 необхідних.