Дорога з вул. Єськова до шкіл №28 і№33

Дорога між будинками 2-А і 2-Б на вул. Волковича на повороті до військової частини, що веде до мікрорайону Єськова - це єдиний прохід до шкіл №28 і №33. Ця частина дороги не має асфальтного покриття, з великими ямами, залитими водою і багнюкою в усі пори року. Просимо засипати ями щебнем найближчим часом, якщо не має можливості прокласти асфальт! Потурбуйтесь про наших дітей, щоб вони не приходили до школи у брудній одежині і з мокрими ногами!

Шановна Катерина Михайлівна!

Розглянувши Вашу електронну петицію, яка набрала відповідно до п 8 ст. 51-1 Статуту територіальної громади необхідну кількість голосів на її підтримку, стосовно ремонту дороги між будинками № 2-А та № 2-Б по вул. Волковича на повороті до військової частини, що веде до мікрорайону Єськова, повідомляємо наступне.
Переліки капітального ремонту вулиць приватного сектору міста та внутрішньо-будинкових проїздів в житловій забудові на 2018 рік погоджені постійною депутатською комісією житлово-комунального господарства, транспорту, зв’язку та енергозбереження Чернігівської міської ради. Враховуючи обмежене фінансування на дані заходи, до переліків не увійшла значна частина вулиць, в тому числі й вищезазначена дорога.

Начальник управління житлово-комунального Я. В. Куц
господарства