+ ще 143 громади!

Допомогти багатодітній родині.

Шановна громада міста звертаюсь до Вас з проханням підтримати моє звернення до міської влади.
Я батько 4х дітей , 4х Українців , Україночка 10р. і 3 козаки 7 , 1,9 і 5 місяців. Мама наша знаходиться в декретній відпустці . Донька і старший син мають інвалідність. Не критично і не зовсім страшно , але все ж таки. Київ операції реабілітації грошей дуже не вистачає. Я працюю заробляю 6-7000 за місяц , отримуємо соціальні виплати загалом трошки більше 3000. Цього вистачає на сплату ком.послуг їжу і памперси. Працюю вахтами , тиждень дружина сама з дітьми, батьки живуть в селі інколи допомагають , інколи. А так все сама ... школи полікоініки лікарні совбещи і т.п. Маємо старенький автомобіль . Який теж доводиться і запрвляти (!) і ремонтувати, щоб було трошки легше в повсякденному житті. Автомобіль має 5 місць , нас вже шестеро. Тобто коли ми всі сядем в авто то я свідомо буду повинен порушувати ПДР і до тогож наражати родину на не безпеку. Живемо в гуртожитку. Є перспектива власного житла не дуже делеко від міста, але для цього також потрібні кошти. ... Квартиру не прошу (хоча стоїм у черзі і якшо то не відмовимся) , нам потрібен більший автомобіль , мікроавтобус, навіть новий не прошу, прошу допомогти владу з придбанням автомобіля WV T4 (або щось таке) для нашої Родини. Самотужки ми не зможемо назбирати коштів на придбання такого авто. Критикувати мене не треба. Я працюю в Україні і не винен що не маю достойної оплати праці. Покинути родину щоб кудись поїхать за кордон не можу. Да і здоровья щоб лопатою махати або цеглу тягати. Немаю. І я незнаю як і де взяти кошти на машину. Батьки звичайні люди які виживають на 1400 пенсії.
Тому звертаюсь за допомогою до людей. Трошки і соромно. Але роблю це за ради нашої Родини. А може і не марно. ? 1.300.000 грн. на знос постаменту є, може і на моє прохання тищ 100 знайдеться? Щоб ми могли всі разом з'їздити до моєї бабусі в Кіровоградську обл. Якій влітку буде 80років і вона онуків бачила 5років тому, а двох менших тільки на ф
ото. Хочу встигнути! І так і так пої демо якшо знов таки нічого не завадить. Але ...
Ось така в мене петиція. Підтримайте будьласка. Подаруйтє моїм дітям , Вашим землякам і просто маленьким Українцям трошки щастя ).

Дата створення:

Станом на 21 червня петицію підписали 64 особи з 250 необхідних.