ТОВ "Чернігівгаз Збут"! ВЧАСНО НОСІТЬ КВИТАНЦІЇ!

ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНЕ ГОСПОДАРСТВО

Зверненя адресоване до чернігівської влади (щоб посприяла) та керівників ТОВ "Чернігівгаз Збут" (щоб виконали)!
Зобов"язати ТОВ "Чернігівгаз Збут" вчасно (до 20 числа кожного місяця) приносити КВИТАНЦІЇ за надані послуги населенню!!!
На сьогоднішній день квитанції приносять після 22-23 числа, проте раніше на квитанціях навіть писали, що будуть штрафувати тих хто не вчасно сплачує за спожиті послуги, виходить що оплатити треба до 20 числа без наявності квитанції, а штрафи тут як тут якщо не сплатив!
Всі інші комунальні структури приносять квитанції до 17-18 числа, а ТОВ "Чернігівгаз Збут", що особлива організація??? Це дуже не зручно кожного разу телефонувати в контакт-центр і дізнаватися свій стан рахунку + в контакт-центрі вказують тільки рекомендований платіж без зазначеня субсидії.
І не треба відписок, мовляв це все пошта чи ще щось!
НОСІТЬ КВИТАНЦІЇ ВЧАСНО!!! Досить знущатися над людьми!
Дякую! Прошу підтримати!

Шановний Тімур Орестович!

Товариство з обмеженою відповідальністю «ЧЕРНІГІВГАЗ ЗБУТ» на Ваше електронну петицію подану до Чернігівської міської ради наступним повідомляє.
Відносини, які виникають між постачальниками та споживачами природного газу, з урахуванням їх взаємовідносин з операторами газорозподільної системи/газотранспортної системи (далі - Оператори ГРМ/ГТС), регулюють Правила постачання природного газу, затверджені постановою Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг від 30.09.2015р. № 2496 (надалі - Правила). Дія Правил поширюється на постачальників, споживачів природного газу - фізичних осіб (побутових споживачів), фізичних осіб; - підприємців, юридичних осіб та Операторів ГРМ/ГТС.
Відповідно до п. 22 розділу ІІІ Правил, побутовий споживач зобов’язаний забезпечувати своєчасну та повну оплату вартості природного газу згідно з умовами договору.
Відповідно до п. 12 розділу III Правил, оплата побутовим споживачем за надані послуги з газопостачання може провадитися:
за квитанціями абонентської книжки постачальника;
за платіжними документами, які виписуються постачальником.
Порядок оплати за поставлений газ визначається в заяві-приєднанні.
При розрахунку за квитанціями абонентської книжки постачальника споживач самостійно розраховує суму платежу та сплачує його постачальнику не пізніше 10 числа місяця, наступного за розрахунковим (п. 14 розділу ІІІ Правил).
При розрахунку за платіжними документами (рахунками постачальника) оплата за послуги з газопостачання має бути здійснена споживачем у терміни, визначені в рахунку, який не може бути меншим п’яти робочих днів з моменту отримання споживачем цього рахунку (п 14 розділу ІІІ Правил).
Отже, якщо Ви не отримали вчасно рахунок для сплати за спожитий газ, Ви можете дізнатися суму платежу зателефонувавши до Контакт-центру за номерами (0462)616-304, (0462)616-204, або дізнатися суму і оплатити газ з Особистого кабінету споживача газу на сайті 104.ua.
Споживачі, у яких є розрахункова книжка можуть самостійно заповнити бланк та розрахуватися за спожитий природний газ провівши оплату в будь-якому банку АБ «УКРГАЗБАНК» МФО 320478, код ЄДРПОУ 39576385, № рахунку 26036924426264. Для цього назвати оператору свій новий; 10-значний особовий рахунок (починається на 1500…….) і внести потрібну суму на рахунок постачальника газу.
Рахунки за спожитий в січні природний газ, доступні для завантаження в електронному вигляді в Особистих кабінетах на 104.ua. Користувачі Особистого кабінету можуть сплатити рахунок за січень будь-яким доступним платіжним онлайн-сервісом. Для сплати за газ іншим способом необхідно звернутись у відділення банку або Укргіошти, де Ви зазвичай сплачуєте комунальні послуги. Для проведення операції достатньо повідомити номер Вашого особового рахунку. В березні Ви отримаєте паперові рахунки, які міститимуть інформацію про нарахування за спожитий газ в січні-лютому 2018 року. Просимо вибачення за незручності через затримку рахунків.

Директор ТОВ «ЧЕРНІГІВГАЗЗБУТ» І.М. Луста