Заборонити гральний бізнес в місті Чернігові.

ІНШІ

Незаконне ведення грального бізнесу – один з небезпечних злочинів у сфері господарської діяльності. Ще у 2009 році Верховна рада прийняла Закон “Про заборону грального бізнесу в Україні”. Незважаючи на правову заборону, гральні заклади продовжують і далі функціонувати, у тому числі й нелегально під виглядом Інтернет-кафе та покерних клубів.

Законодавці власноруч створили юридичну лазівку для нелегалів — виокремили з грального бізнесу лотереї, не давши їм ані визначення, ані передбачивши механізми їхнього регулювання.

І ось під вивісками "Лото" або навіть "Державна лотерея", що майоріють скрізь — у великих містах і дрібних селах, ховаються ті самі нелегальні гральні зали автоматів.

Тому громадські активісти, що борються з незаконним гральним бізнесом в місті Чернігові, бажають закриття цих так званих гральних закладів за допомогою міської адміністрації, що має право на офіційному рівні заборонити цей нелегальний гральний бізнес в м. Чернігів.

Шановна Ксенія Миколаївна!

Ваша елнктронна петиція Чернігівським відділом поліції ГУ НП в Чернігівській області направлена до розгляду та реагування до Управління захисту економіки в Чернігівській області ДЗЕ НП України.

Начальник відділу В. К. Реберг

Петицію підписали 263 особи з 250 необхідних.