Закупити пристрої примусового загородження і зупинки автомобільного транспорту для ефективної протидії порушенням правил паркування та притягнення водіїв-порушників до відповідальності.

Є гостра проблема з порушеннями водіями правил паркування транспортних засобів, що в окремих випадках створює значні незручності мешканцям Чернігова та перешкоджає нормальному функціонуванню міста.
Блокувальні пристрої застосовуватимуть у першу чергу до автомобілів, запаркованих з порушенням вимог Правил дорожнього руху у випадках значного перешкоджання дорожньому руху або створення загрози безпеці руху, а також якщо транспортний засіб залишено у заборонених місцях зупинки або стоянки, на виділеній смузі руху громадського маршрутного транспорту або на велодоріжці, також на зеленій зоні.
Блокувальні пристрої встановлюватимуть під колеса автомобілів і в такий спосіб унеможливлюватимуть рух транспортного засобу. Для того щоби зняти пристрій водіям доведеться звернутись до працівників поліції. Після сплати передбаченого законодавством штрафу, пристрій буде знято. Закуплені пристрої можна встановлювати на колеса будь-якого діаметру.

До кінця збору підписів залишилось:

Станом на 22 липня петицію підписали 60 осіб з 250 необхідних.