Единая передача показаний счетчика

СІМ’Я, МОЛОДЬ, ДІТИ

Ввиду того, что на данный момент необходимо передавать на разные коммунальные компании показания счетчиков, есть предложение создать на одном из городских порталов, "личный кабинет", где можно будет ввести показания всех счетчиков одни раз в месяц и не звонить, и не заходить на N-е кол-во сайтов дабы передать данные счетчиков. Данное предложение упростило бы работу всем.

Шановний Антоне Вадимовичу!

У відповідь на Вашу електронну петицію стосовно створення єдиного порталу для передачі показань приладів обліку комунальних послуг, в межах повноважень, повідомляємо наступне.
Однією з умов впровадження єдиного порталу для передачі показань приладів обліку комунальних послуг, враховуючи розрізненість термінів та способів передачі показників приладів обліку, є всебічна співпраця всіх підприємств міста, що надають комунальні послуги для населення та безумовне погодження ними використання їх електронних сервісів, яке наразі відсутнє.
При цьому, реалізація вищевказаного електронного сервісу потребує як більш детального вивчення з подальшим аналізом існуючих білінгових систем, так і виділення відповідного бюджетного фінансування для розробки технічного рішення та програмного забезпечення по реалізації взаємодії.
На сьогоднішній день можливість створення такого сервісу на базі існуючих комунальних підприємств - надавачів комунальних послуг відсутня.
Підсумовуючи вищенаведене, повідомляємо, що Управління в своїй роботі завжди відкрито для розгляду будь-якої думки громадян міста, готове врахувати всі їх пропозиції, що не суперечать нормам та правилам діючого законодавства, але на жаль, враховуючи суттєву обмеженість бюджетного фінансування, наразі відсутня можливість втілити в життя запропонований Вами електронний сервіс.

Начальник управління Я. КУЦ