+ ще 161 громадa!

Резиденція Святого Миколая

СІМ’Я, МОЛОДЬ, ДІТИ

Прошу зберегти в м. Чернігів гарну Різдвяну традицію і створити на Новорічні свята, для дітей Чернігова, додаткову локацію "Резиденція Святого Миколая".
Діти дуже чекають на "миколайчика", що їм 19 грудня передадуть батьки від Святого миколая,. А на Різдво та в новорічну ніч, дітлахи по всій Україні, з нетерпінням, чекають ночі, коли до них завітає святий миколай та принесе кожному, хто добре себе вів на протязі року, подарунок. Так хочеться не заснути та зустріти цього старця...... Так хочеться, щоб він приніс саме те, про що мріялось та що замовлялось у листі до нього на передодні.....адже цілий рік всі намагалися себе вести добре))))))) Та нажаль, цього року, посадовці управління культури Чернігівської міської ради вирішили, що до чернігівців святий миколай не завітає........ Прошу також, вважити цю петицію, як звернення громадянина, і надати письмову відповідь на мою електронну адресу liubechbad@gmail.com, згідно законодавства України, хто ж конкретно (посада, ФІО), захотів залишити дітлахів без Різдвяного Українського настро?

До кінця збору підписів залишилось:

Станом на 18 грудня петицію підписали 17 осіб з 250 необхідних.