Заборона розташування державних лотерей (ігрових автоматів) в житлових будинках

ОХОРОНА ПРАВОПОРЯДКУ

Не зважаючи на те, що ігровий бізнес в Україні офіційно заборонений , подібні заклади під виглядом державної лотереї все частіше з’являються в нашому місті. Найчастіше вони розташовані в житлових будинках. Такі заклади працюють цілодобово, а їх відвідувачі часто перебувають в стані алкогольного та наркотичного сп’яніння, чим створюють загрозу мешканцям будинків в яких розташовані. Особливо в зимовий період, коли рано темніє, страшно проходити біля подібних закладів, а іноді щоб зайти у власний двір немає іншого варіанту. Якщо законодавство України та правоохоронні органи не можуть подолати дану проблему, прошу міську владу на рівні нашого міста допомогти чернігівчанам не боятися повертатися додому, проходячи повз такі заклади. Повністю добитися закриття подібних закладів ми не зможемо, але можливо зможемо добитись щоб державні лотереї розташовувалися в окремих нежитлових будівлях. Прошу підтримати дану петицію щоб вберегти себе та наших дітей

Шановний Олександр Андрійович!

Тематика грального бізнесу є важливим, дуже серйозним та болючим питанням для багатьох мешканців міста, адже, не зважаючи на заборону грального бізнесу в Україні, гральні автомати все частіше продовжують зʼявлятись. Тому це питання потребує особливої пильності та уваги. Порушення громадського спокою мешканців міста не повинно залишатись безкарним.
Порушена в електронній петиції проблема має дуже важливе значення і для напрацювання шляхів її вирішення на місцевому рівні будуть проведені зустрічі та обговорення, до яких будуть залучені ініціатори петиції, представники правоохоронних органів і мешканці міста.

Заступник міського голови О. А. Ломако

Петицію підписали 294 особи з 250 необхідних.