Світлофор по Об'їздній навпроти Епіцентру та Екомаркету.

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Стало неможливо перейти дорогу. Водії з Белорусії ще більш не дисципліновані, а Їх багато їде по цій трасі. По Об'їздній дуже багато машин, особливо в вихідні, і дуже небезпечно простим покупцям (без машин) перейти дорогу.
Прошу підтримати петицію щоб не траплялись трагедії.

Шановна Віра Федорівна!

У відповідь на електронну петицію стосовно будівництва світлофорного об’єкту на перехресті вул. Кільцева - вул. Генерала Бєлова, яка набрала відповідно до п. 8 ст. 511 Статуту територіальної громади необхідну кількість голосів на її підтримку, повідомляємо наступне.
Відповідно до рішення сесії міської ради «Про міський бюджет на 2019 рік» від 29.11.2018 року №36-УІІ-33 та рішення виконавчого комітету «Про затвердження переліків об’єктів житлово-комунального господарства та природоохоронних заходів на 2019 рік, що фінансуються за рахунок коштів міського бюджету міста Чернігова» від 15.01.2019 року №6, кошти на будівництво вищезазначеного світлофорного об’єкту не передбачено.
Додатково повідомляємо, що для покращення безпеки дорожнього руху на зазначеному перехресті в 2019 році планується зміна схеми організації дорожнього руху з впровадженням руху по колу та облаштуванням острівців безпеки на існуючих нерегульованих пішохідних переходах, що в свою чергу зменшить загальну швидкість руху автотранспорту та покращить безпеку дорожнього руху.

Заступник начальника управління Є. ДЕЙНЕКО
житлово-комунального господарства