+ ще 172 громади!

Сполучення районів "ремзавод" та "подусівка"

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Останнім часом через здорожання проїзду в транспорті міста стало дуже важко працювати на "подусівці" та жити в районі "ремзаводу" бо в будь-якому випадку треба їхати з пересадками що туди, що назад, а це велика трата коштів та часу, адже чекати 2 види транспорту це дуже довго. Прошу створити маршрут, який би поєднувати ці райони міста!

Шановна Зоя Сергіївна!

Електронну петицію стосовно прямого транспортного сполучення мікрорайонів Подусівка та Ремзавод уважно розглянуто.
Повідомляємо, що рішенням виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 28 вересня 2016 року № 419 затверджено мережу міських автобусних маршрутів загального користування, до якої увійшов і автобусний маршрут № 29 «ЗАЗ - Подусівка», який сполучав мікрорайони Подусівка, ЗАЗ та Ремзавод.
Відповідно до ст. 43 Закону України «Про автомобільний транспорт», визначення автомобільного перевізника на автобусному маршруті загального користування здійснюється виключно на конкурсних засадах.
Управління транспорту, транспортної інфраструктури та зв’язку Чернігівської міської ради неодноразово, протягом 2017-2018 років оголошувало конкурси з перевезення пасажирів на автобусному маршруті № 29, але, на жаль не отримало жодних пропозицій та заяв від перевізників- претендентів.
Тому рішенням виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 26 лютого 2019 р. № 84 маршрут № 29 «ЗАЗ - Подусівка» виключено з мережі міських автобусних маршрутів загального користування в місті Чернігові.
В той же час запевняємо, що у разі появи зацікавлення перевізників щодо обслуговування вказаного напрямку, Ваша пропозиція буде реалізована.

Начальник управління О. РИЖИЙ

Петицію підписали 273 особи з 250 необхідних.