Подовжити маршрут 41 до ТРЦ Голливуд

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Шановний пане мер!Я як один з батьків,що зверталися до Вас по допомогу після закриття Моторвагонного депо дуже Вам вдячний за створений 41 маршрут який зможе вивести людей району Шерстянка і Подусівка на роботу і до садочків.Але!!! Враховуючи той факт,що автобуси 39 маршруту зняли,щоб обслуговувати маршрут 41,і розуміючи,що з таким пасажиропотіком який зараз є у 41 маршруту,він ні одному перевізнику не буде потрібен,а для нашого району він,просто як повітря(постійно забитий 25 маршрут тому доказ), пропоную продовжити маршрут 41 по маршруту колишнього 39-го до ТРЦ Голлівуд! Адміністрація ТРЦ уже дала дозвіл і повністю обладнану зупинку(ще пам'ятаємо безкоштовні маршрути до ТРЦ).Так і наш район буде з таким конче необхідним маршрутом,який ітиме через садочки,і жителі Старобілоуської будуть з тим же 39, тільки прийдеться трошечки потіснитися і їздити усім разом.

Шановний Дмитре Миколайовичу!

Електронну петицію стосовно продовження схеми руху автобусного маршруту № 41 уважно розглянуто.
Повідомляємо, що з 1 березня 2019 року розпочав роботу автобусний маршрут № 41 «Готель Україна - Хімволокно», який тимчасово обслуговує комунальне підприємство «Чернігівське тролейбусне управління» міської ради.
На жаль, обмеженість наявних ресурсів рухомого складу та персоналу, особливо водіїв, автотранспортних підприємств, у тому числі КП «ЧТУ», не дає можливості збільшити кількість автобусів на маршруті № 41 «Готель Україна - Хімволокно», щоб продовжити шлях проходження без збільшення інтервалу. У зв’язку з цим до моменту поліпшення ситуації пропонуємо користуватись пересадкою.
Для спрощення процесу пересадки місячний проїзний квиток на тролейбус діє також в автобусах маршруту № 41. Отже, пасажири мають можливість дістатись до будь-якого віддаленого району міста, де є тролейбусна мережа, без додаткових витрат.
Інформуємо, що рішенням виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 21 грудня 2018 року № 658 затверджено наступну вартість місячних проїзних квитків:
Громадський – 200 грн.
Студентський – 100 грн.
Учнівський – 50 грн.
Для юридичних осіб – 240 грн.

Начальник управління О. РИЖИЙ