Організація дорожнього руху по вул. Коцюбинського

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

У зв'язку з початком реконструкції Червоної Площі та організацією об'їзду по вул. Коцюбинського виникає ряд ускладнень руху по цій вулиці.

По вул. Коцюбинського зазвичай по одній зі сторін паркуються автомобілі і фактично для руху транспорту вільна лише 1 полоса. Оскільки на час перекриття площі кількість транспорту збільшується в рази, то дана вулиця потерпає в заторах. Дехто об'їжджає по тротуарах, а дехто вперто стоїть і чекає доки хтось пропустить. Збільшене шумове навантаження також негативно впливає на людей, які мешкають та працюють вздовж цієї вулиці.

Тому вимагаю на час реконструкції Червоної Площі організувати односторонній рух по вул. Коцюбинського від проспекту Миру до вул. Реміснича. Якщо дані заходи будуть успішними, то можливо залишити односторонній рух на постійній основі.
Даний захід суттєво полегшить життя водіям, які змушені часто використовувати дану вулицю. А також поліпшить умови проживання та праці місцевим мешканцям.

Дата створення:

Станом на 25 червня петицію підписали 24 особи з 250 необхідних.