Опалення садочків в періоди міжсезоння

ОСВІТА

Основна задача опалення - комфортна температура в будинку. Не сердньодобова на вулиці (хоча і вона зараз нижче +8 ), не затрати на опалення, не забаганки чиновників. Скільки можна морозити дітей? Коли влада навчиться приймать адекватні рішення звязані з реальністю ? Шановні депутати, проїдьте по садочках гляньте на градусники і на закутаних дітей, а не на сухі звіти і цифри.
Норма для дитячого садочка:
- ігрові кімнати 21-24 градусів Цельсія !
- спальні 18 -22 градусів Цельсія!

Шановний Григорію Анатолійовичу!

Уважно розглянувши Вашу електронну петицію щодо опалення в закладах дошкільної освіти, яка набрала відповідно до п. 8 ст. 511 Статуту територіальної громади необхідну кількість голосів на її підтримку, повідомляємо наступне.
Опалювальний сезон у закладах дошкільної освіти міста Чернігова закінчується організовано відповідно до рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради. Проте, у випадку погіршення погодних умов, різкого зниження температури повітря, за результатами моніторингу температурного режиму в групових приміщеннях закладів освіти приймається рішення про відновлення теплопостачання. Зокрема, така ситуація була цього року.
Керуючись Санітарним регламентом для дошкільних навчальних закладів, затвердженим наказом Міністерства охорони здоров'я України від 24.03.2016 року № 234, управління освіти Чернігівської міської ради здійснює постійний моніторинг температури повітря в приміщеннях закладів дошкільної освіти та докладає зусиль щодо забезпечення необхідного повітряно-теплового режиму.

Заступник начальника управління О. ГОРНА

Петицію підписали 253 особи з 250 необхідних.