Встановити найбільший монумент для залучення більшої кількості іноземних туристів.

Нещодавно було запропоновано реконструкцію Центрального парку, що дозволить залучити туристів з навколишніх містечок. Однак запропонована реконструкція доволі примітивна і розрахована більше на мешканців області, а не інших країн. Це надає нашому місту якоїсь меншовартості.
Тому пропоную для залучення іноземних туристів зі всього світу встановити найбільший монумент.
Відповідно до интернет-ресурсу https://greatwonders.top/statue-of-unity/ найбільша статуя знаходиться в Индії і називається Статуя Єдности, загальна висота складає близько 240 метрів. Звичайно, що це досить комплексна конструкція, яка містить в собі ліфти для відвідувачів, і сума побудови вимірюється сотнями тисяч доларів.
Місто не має стільки коштів, тож пропоную виготовити монумент з нержавіючих труб і висота має становити близько 250 метрів. За приклад можна взяти статуї у Грузії (зображено на фото).
Ціна виготовлення та встановлення не буде високою, але дозволить збільшити потік іноземних туристів в десятки разів. А розвиток міста відбудеться у найкоротші терміни завдяки коштам, які будуть залишати туристи. Монумент зможе приносити прибуток у будь-яку пору року.

Дата створення:

Станом на 20 вересня петицію підписали 58 осіб з 250 необхідних.