+ ще 181 громадa!

Відновлення спортивного майданчика в мікрорайоні Масани

За - відновлення універсального спортивного майданчика.
Проти - організації на його місці автомобільної стоянки.
В мікрорайоні Масани, як і у всьому місті не так багато безкоштовних місць для спортивного розвитку дітей, та й ті що є не всі мають гарний вигляд.
Неприємно спостерігати за збільшенням травматизму дітей у зв’язку з щорічним погіршенням стану огородження та покриття спортивного майданчика. Він побудований близько 10 років тому і ввесь цей час був затребуваний. Починаючи з ранньої весни і до пізньої осені як діти з прилеглих будинків так і дорослі змагаються в футбол та баскетбол. Нажать з погіршенням покриття зменшується і кількість ігор.
Підсумовуючи просимо вжити невідкладних заходів по ремонту огородження, покриття майданчика для убезпечення дітей від травмування та встановлення місць для відпочинку під час гри. А також влаштувати м'яке покриття ігрової зони.

Шановна Олена Володимирівна!

Електронна петиція щодовідновлення спортивного майданчика в мікрорайоні Масанинабрала 254 голоси з 250 необхідних і за дорученням міського голови розглянута в управлінні у справах сім`ї, молоді та спорту міської ради.
Для подальшого розвитку спортивної інфраструктури управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради розроблена Міська Програма розвитку фізичної культури та спорту у м. Чернігові на 2019-2023 роки один із розділів якої передбачає облаштування багатофункціональних спортивних майданчиків з синтетичним покриттям та тренажерним обладнанням для масового користування з відповідним фінансуванням через управління капітального будівництва міської ради.
Управлінням у справах сім`ї, молоді та спорту міської ради буде вивчено питання щодо реконструкції даного майданчика для узгодження з управліннями житлово-комунального господарства та капітального будівництва міської ради з подальшим включенням цього майданчика до Програми.

З повагою
начальник управління А. ДЕРИЗЕМЛЯ

Петицію підписали 254 особи з 250 необхідних.