Освітлення міста у нічний час

За останні декілька років місцева влада провела дуже багато інфраструктурних змін. Місто отримало гарні дороги та парки. Окрім цього, місцева влада постійно декларує, що Чернігів є європейським та туристичним містом.
Однак, європейське місто не може бути занурене у темряву.
Наше місто є обласним центром, через нього проїзджають громадяни Білорусі, РФ та інші, особливо у літній період. І дуже прикро, що в'їзджаючи до міста вночі вони бачать лише темряву.
Разом з тим, зовнішнє штучне освітлення міста, одночасно виконує естетичне, екологічне й економічне завдання, тому що є одним з найважливіших елементів його благоустрою та архітектурно-художнього оформлення.
Варто наголосити, що цй самі мешканці міста, які сплачують податки до місцевого бюджету, також позбавлені світлового затишку у нічний час.
Враховуючи наведене, прошу запровадити освітлення вулично-дорожньої мережі міста (хоча б основних транзитних вулиць та проспектів), а також парків і пішоходних переходів, що суттєво покращить привабливість міста, поліпшить безпеку громадян та буде свідчити про розвиток міста та його рух у європейському напрямку.

До кінця збору підписів залишилось:

Станом на 23 серпня петицію підписали 124 особи з 250 необхідних.