Капітальний ремонт дороги та пішохідної зони по вулиці Льотна - Єськова.

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Капітальний ремонт дороги та пішохідної зони по вулиці Льотна - Єськова.

Багатотисячна ромада мікрорайону Льотна - Єськова, просить Чернігівську міську раду, запланувати та включити до переліку об'єктів капітального ремонту, дорогу та пішохідну зону по вулиці Льотна - Єськова на перше півріччя 2020 року.

Пропонується, капітально відремонтувати дорогу та пішохідну зону по вулиці Льотна, починаючи від проспекту Миру - вулиця Льотна - площа Авіаторів - вулиця Стрілецька (авіаційне училище) - вулиця Єськова та до самої вулиці Міхалевича. Розуміємо, що частина дороги на території авіаційного училища стоїть на балансі міністерства оборони України, тому пропонуємо Вам обговорити всі питання з міністерством оборони та взяти на баланс міста дану ділянку дороги якщо це можливо згідно чинного законодавства. У разі якщо не має можливості взяти частину дороги на баланс міста, то міська влада, повинна офіційно посприяти капітального ремонту тієї ділянки на користь громади міста. Ми вважаємо, що дорога та пішохідна зона по вулиці Льотна - Єськова повинна бути включена до переліку об'єктів капітального ремонту доріг на перше півріччя 2020 року, так як нею користуються щодня тисячі мешканців міста.

Громада мікрорайону та в цілому міста, просить Вас все-таки звернути увагу на дану ділянку дороги та капітально відремонтувати її. Дана ділянка дороги та пішохідна зона, у дуже поганому стані, вона являється бетонною, у народі бетонка, їзда по якій нагадує дошку для прання. Пішохідні зони з дірками та проваленими місцями (на деяких ділянках небезпечно ходити). Через дану ділянку дороги, руйнується підвіска громадського транспорту, руйнується підвіска автотранспорту мешканців мікрорайону та транзитного транспорту. У громадському транспорті не можливо їхати по цій дорозі зі звуками бух-бух-бух та підпригувати на сидінні.
Ми вважаємо, що Ви нас зобов'язані почути та зробити все можливе щоб все-таки з часів обрання міської влади, це питання зрушило з місця.

Капітальний ремонт дороги, повинен включати у себе наступне:
1. Повна заміна бордюрів.
2. Вирішення питання з плитами.
3. Асфальтування якісним асфальтом всієї ділянки дороги від проспекту Миру, вул. Льотна, площа Авіаторів, вул. Єськова, до перехрестя вулиці Міхалевича.
4. Нанесення розмітки та встановлення нових дорожніх знаків.
5. Встановлення сучасного освітлення пішохідних переходів та знаків з підсвіткою пішохідних переходів.
6. Капітальний ремонт всієї пішохідної зони з двух сторін по вулиці Льотна через військовий ліцей, вулиця Єськова та до самої вулиці Міхалевича (викладання плиткою).
7. Наведення благоустрою на узбіччях цієї ділянки дороги (підсипання землею, зрізання сухих гілок на деревах та так далі). СПИЛЮВАТИ НОРМАЛЬНІ ДЕРЕВА КАТЕГОРИЧНО ЗАБОРОНЯЄМО без згоди мешканців мікрорайону.

Сподіваємося на позитивну відповідь та включення даної ділянки дороги та пішохідної зони до переліку робіт по капітальному ремонту доріг на перше півріччя 2020 року. Також пропонуємо зустрітися з автором петиції та обговорити питання додаткових проектувань пішохідних переходів, додаткового благоустрою та так далі.

Дякуємо! З повагою громада міста!

Автор: Волошин Євген.

Оприлюднення відповіді не пізніше:

Станом на 23 серпня петицію підписали 277 осіб з 250 необхідних.