Заміна вікон у школі №18

Ми, батьки учнів Чернігівської ЗОШ І-ІІІ ст. №18, звертаємось до Вас за допомогою у вирішенні такого питання: дуже просимо замінити старі вікна на нові склопакети у школі. Через поганий стан вікон та дверей в школі великі протяги. Вікна дуже страшні, трухлі, одна частина вікна може складатися з декількох уламків скла, які склеєні скотчем. Через це дуже часто хворіють наші дітки.

Шановна Оксано Анатолієвно!

Управління освіти Чернігівської міської ради Ваше звернення, яке надійшло від імені батьків дітей, які навчаються у закладі загальної середньої освіти №18, за адресою: вул. Гагаріна, 24 щодо заміни старих вікон на нові склопакети уважно розглянуте.
З приводу порушених у зверненні питань повідомляємо, що управління освіти планує заміну вікон на енергоефективні в усіх навчальних закладах міста Чернігова.
Однак, місцевий бюджет не дає змогу за один рік одночасно здійснити капітальні ремонти по заміні вікон та вітражів на енергозберігаючі конструкції по всім закладам освіти м. Чернігова.
Дані види робіт виконуються поступово. На сьогоднішній день управління освіти замовило розробку проектнокошторисної документації на заміну віконних та зовнішніх дверних блоків на енергозберігаючі для даного навчального закладу.
За наявності відповідного фінансування роботи будуть виконані в найкоротший термін.

Заступник начальника управління О. ГОРНА
– начальник відділу розвитку