Качество черниговского хлеба

ІНШІ

Хотелось бы , чтобы руководство города обратило внимание на качество хлеба. И черный, и белый стал просто несъедобен, особенно на следующий день. Резать невозможно, крошится и распадается . Вкус тоже не блещет, но цена постоянно повышается.

Шановна Ларисо Миколаївно!
Ваша петиція стосовно якості хліба розглянута в управлінні економічного розвитку міста Чернігівської міської ради. За результатами розгляду, в межах компетенції, повідомляємо наступне.
На сьогоднійшній день в торговій мережі міста реалізуються хлібобулочні вироби близко десятка виробників, у тому числі і з інших регіонів. На жаль з Вашої петиції неможливо визначити якість продукції якого саме виробника Вас не задовольняє. Будемо вдячні, якщо Ви надасте більш детальну інформацію з цього питання. В свою чергу міська рада, повідомить виробника про необхідність поліпшення якості продукції.
Крім того повідомляємо, що перевірку якості продукції (хліба) здійснює Головне управління Держпродспоживслужби в Чернігівській області (м. Чернігів, вул. Першого Травня, 180) на підставі обгрунтованого звернення громадян з зазначенням виробника та назви продукції.

Начальник управління Л. В. Максименко

Начальник управління Л. В. Максименко