Маршрут ЗАЗ-З/Д ВОКЗАЛ

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Управління транспорту та зв’язку міської ради повідомляє, що 10 січня 2017 року набирає чинності рішення виконавчого комітету міської ради від 28.09.2016 року № 419 «Про затвердження мережі міських автобусних маршрутів загального користування».
Згідно з цим рішенням з 10 січня 2017 року мережа автобусних маршрутів міста зазнає змін, а саме ліквідовуються автобусні маршрути: № 28 «Вокзал – вул. Тичини» і/та № 34 «Вокзал – Завод «Автодеталь».
Питання ось в чому з ЗАЗ(у) до Центрального ринку (Податкової) транспорт ходить досить не погано (маю на увазі тролейбус №2, маршрутка №33), а що робити людям які їздять з ЗАЗ (у) та Ремзаводу й працюють в районі Макдоналдс-З/Д Вокзал (зупинки: Центрльний Ринок (МакДоналдс), Хліпопекарська (Воровського), Швейне об"єднання, Площа Перемоги, Вокзал).
Агов шановні! Це просто нонсенс, що залишається жителям масава "ЗАЗ" та "Ремзавод"? Лише тролейбус №3, але ж він ходить з інтервалами майже у 20-25 хвивлин, а буває навіть що і його дочекатися не можливо, є ще 24 автобус, але він не заходить на ЗАЗ, та і його інтервал це 10-15 а то і 20 хвилин, а після 20:00 взагалі можна з табличкою шукати людей "Хто на ЗАЗ" і викликати таксі (знаю на власному досвіді так як 5 років їжжу за маршрутом Ремзавод-Воровського (Деснянська правда)!
ПРОПОНУЮ: повернути маршрут №34 (або створити новий але за старою схемою руху), і не просто повернути, а додати ще кілька машин, щоб його інтервал був в межах 5-10 хвилин! Всі знають, що на сьогодні маршрути №34 і №30 це просто екстрим поїздка (техніка повністю вбита)!
Сподіваюсь на розуміння властей і підтримку з боку пасажирів.

Дата створення:

Станом на 17 червня петицію підписали 141 особа з 250 необхідних.