Харчування дітей в їдальнях шкіл м.Чернігова

ОСВІТА

Перевірити якість харчування в школах міста Чернігова. Останнім часом збільшилась кількість скарг батьків на харчування в школах. Відсутність коштів і несумлінне ставлення до харчування дітей призвело до катастрофічної ситуації. Розлади шлуку, гастрити, погане самопочуття на уроках після харчування в їдальні. Сьогодні це не необхідний раціон для дитини, а просто ВАРЕВО. Хто винен? Адміністрація школи, недобросовісні працівники їдальні, чи ми самі батьки, що не вживаємо ніяких дій? Велике прохання звернути увагу на петицію і підтримати її. Окреме прохання до тих людей, які можуть вплинути безпосередньо на покращення даної ситуації, вплинути. Прохання залучити до перевірки працівників санстанції (не планово, коли все драється і миється- а побачити реалії), окремо управління освіти, щоб скуштували те ВАРЕВО, та органи держнагляду, до компетенції яких входить перевірка використання коштів. Хто сказав, що батьки не згодні доплатити за якісніше харчування. Навіщо спускати кошти на ВАРЕВО? Не будьте байдужі. Сьогодні-це наші діти, а завтра-ваші.

Дата створення:

Станом на 23 серпня петицію підписали 160 осіб з 250 необхідних.