Капітальний ремонт прибудинкової території Чернівецької міської дитячої поліклініки

Чернівецький обласний осередок Соціалістичної партії України, звертає увагу депутатів Чернівецької міської ради на термінову необхідність капітального ремонту прибудинкової території перед Чернівецькою міською дитячою поліклінікою за адресою,проспект Незалежності, 109А. Стан дорожнього покриття перед поліклінікою який зараз є- це ганьба всій комунальній системі міста і керівництву з депутатськими корпусами. Ми звертаємося до вас не просто як до депутатів, а як до батьків, які за необхідністю також звертаються до медичного закладу за допомогою.

Шановний Дмитре Степановичу!
Електронну петицію № 221 щодо капітального ремонту прибудинкової території КНП «Міська дитяча поліклініка», за адресою : Проспект
Незалежності, 109А, розглянуто за Вашої присутності.
Інформуємо, що питання • щодо капітального ремонту прибудинкової території КНП «Міська дитяча поліклініка» по проспекту Незалежності, 109А управлінням охорони здоровя міської ради вже ініціювались в 2017 році.
На виконання протокольного рішення Чернівецької міської ради № 312/21 від 02.02.2017 року «Про розгляд електронних петицій» департаменту містобудівного комплексу та земельних відносин міської ради буде доручено підготувати відповідний проект рішення міської ради для розгляду на черговому сесійному засіданні ради.
Про дату та час розгляду петиції на сесії міської ради Вас буде повідомлено додатково.

18.06.2019 р.
Шановний Дмитре Степановичу!
На Ваше звернення додатково повідомляємо, що заплановані роботи з капітального ремонту тротуарів біля міської дитячої поліклініки на просп.Незалежності, 109-А виконані згідно договору підряду та виділених коштів на даний об'єкт силами підрядної організації.

19.07.2019 р.
Шановний Дмитре Степановичу!
Додатково повідомляємо, що на сьогодні проектним інститутом триває виправлення проектно-кошторисної документації згідно зауважень експертизи на капітальний ремонт дороги вул. Рівненської від пологового будинку № 2 до вул. Сторожинецької.
Після отримання позитивного експертного звіту проектної документації та в разі наявності хоча б часткового фінансування на вищевказаний об'єкт, департаментом плануватиметься закупівля самих робіт.