Збереження тролейбусного маршруту №8!

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Секретар міськради Василь Продан доручив керівнику КП «Чернівецьке тролейбусне управління» визначити доцільність 8-го тролейбусного маршруту. При чому, ще до прийняття цього рішення, на тролейбусному маршруті №8 скасували зупинку «Юність Буковини», яка запроваджувалася з метою створення можливості дітям безпечно дістатися до палацу дітей та юнацтва «Юність Буковини», де працюють різні гуртки та студії, музичної школи, а чернівчанам – до міського ЦНАПу.
Також після поновлення автобусних маршрутів №11 та №12, руху автобусу №9 до Соборної площі, тролейбусне управління втрачає економічний стимул для якісного обслуговування тролейбусного маршруту №8.
Змоделювавши ситуацію, в якій керівник тролейбусного управління не буде зацікавлений взяти на себе відповідальність зберегти маршрут №8, пан Продан продовжує руйнувати комунальні підприємства, створюючи умови для їх збитковості, тим самим стимулюючи монополізацію ринку пасажирських перевезень приватними перевізниками!
Відновлений у липні 2018 року тролейбусний маршрут №8 за два місяці роботи здобув популярність серед мешканців м. Чернівці, виявився зручним та ефективним способом забезпечення транспортного сполучення мешканців районів вулиць Південно-Кільцевої та Героїв Майдану з центром міста. Тисячі чернівчан користуються цим маршрутом, щоб дістатися до міського ЦНАПу, ринку, міських поліклініки №2 та стоматполіклініки, ним користуються студенти ЧНУ, БДМУ, школярі.
Таким чином, ми вимагаємо:
• Зберегти тролейбусний маршрут№8
• З метою якісного обслуговування зазначеного тролейбусного маршруту передбачити необхідну кількість тролейбусів для забезпечення інтервалу руху не більше 10 хвилин.
• Графік роботи тролейбусного маршруту№8 передбачити з 06.00 до 24.00
• Поновити на тролейбусному маршруті №8 зупинку «Юність Буковини» .

Джерела інформації:

Дата створення:

Станом на 14 грудня петицію підписали 233 особи з 250 необхідних.