Капітальний ремонт вул.Рівненської

Коли в європейському місті,практично в його центрі наявна гравійна дорога із численними ямами-це ганьба "так званій" владі.
Вимагаю капітального та якісного дорожнього покриття,а також освітлення вул.Рівненської!

Шановний Василю Васильовичу!

Електронну петицію №272 щодо капітального ремонту вул. Рівненської попередньо розглянули працівники департаменту житлово-комунального господарства міської ради без Вашої участі, оскільки Ви, на жаль, не відгукнулись на запрошення бути присутнім на розгляді, надіслане Вам на Вашу електронну пошту.
Інформуємо Вас, що на даний час виконання зазначених робіт передбачено в Програмі будівництва, реконструкції та капітального ремонту об’єктів житлово-комунального господарства в м.Чернівцях на 2017 – 2020 роки «Комфортне місто».
У 2018 році були виділені кошти на виготовлення проектно-кошторисної документації (120 227,0 грн.), якунадано для проходження відповідної експертизи в ДП «Держархбудекспертизу».
Окрім цього, надано пропозицію фінансовому управлінню міської ради передбачити у 2019 році кошти на виконання робіт в сумі 48,3 млн.грн.
На виконання протокольного рішення Чернівецької міської ради № 312/21 від 02.02.2017 року «Про розгляд електронних петицій» департаменту житлово-комунального господарства міської ради доручено підготувати відповідний проект рішення міської ради для розгляду на черговому сесійному засіданні ради.
Про дату та час розгляду петиції на сесії міської ради Вас буде повідомлено додатково.

21.12.2018
Шановний Василю Васильовичу!
На Вашу електронну петицію № 272 що капітального ремонту вулиці Рівненської додатково повідомляємо, до департаментом житлово-комунальнго господарства міської ради виготовлено проектно-кошторисну документацію та проведено експертизу на вказ ший об'єкт.
При виділенні фінансування на ці цілі роботи планується розпочати у 2019 році.

17.07.2019
Шановний Василю Васильвич!
На Вашу електрону петицію №272 щодо капітального ремонту вулиці Рівненської додатково повідомляємо, що під час проходження будівельної експертизи було виявлено невідповідність вихідних даних на проектування недотримання вимог до міцності, надійності та довговічності об'єкта будівництва.
Наразі документацію повернуто на доопрацювання розробнику ТОВ ПВІ «Чернівціагропроект» з терміном виконання робіт до 23.07.2019 року.

08.08.2019
Шановний Василю Васильвич!
На Вашу електрону петицію №272 щодо капітального ремонту . вулиці Рівненської додатково повідомляємо, що проектно - кошторисна документація (ПКД) «Капітальний ремонт дороги на вул. Рівненській від пологового будинку №2 до вул. Сторожинецької» ПВІ «Чернівціагропроект» направило ПКД з відповідними змінами на повторний розгляд до ДП «Укрдёржбудекспертиза» 17 липня 2019року.
Закінчення терміну розгляду проектної документації на відповідність ДБН закінчується 17.08.2019 р. Про результати розгляду Вас додатково буде проінформовано.

Петицію підписали 252 особи з 250 необхідних.