Про звернення депутатів ЧМР до прокуратури , СБУ , Національної поліції з вимогою об'єктивного розслідування та притягнення до відповідальності винних у скоєні злочину вчиненого щодо Обшанського С.В.

ОХОРОНА ПРАВОПОРЯДКУ

З приходом до влади нового псевдокерівництва міської ради чернівчанам не довго довелося чекати, щоб зрозуміти, наскільки небезпечно стало жити у нашому місті. Представники "Рідного міста", близького до колишньої Партії регіонів (саме за часів правління якої в Україні відбувалися найбільш небезпечні інциденти та утиски громадян) та одіозного олігарха Дмитра Фірташа, захопили владу в Чернівцях, що не може не лякати ані простих жителів міста, ані посадовців мерії.
Цього тижня у Чернівцях стався жахливий інцидент із підпалом автомобіля начальника інспекції з благоустрою міста Сергія Обшанського - одного з найбільш відповідальних та ефективних посадовців міста. Те, що цей кримінальний злочин був скоєний через тверду та послідовну позицію Сергія Валерійовича, його віру в справедливість і небажання миритися з політичними негідниками - це більш, ніж очевидно.
Пригадайте, як упродовж останніх кількох років люди, які мають відмінну від "Рідного міста" і Партії регіонів позицію, ставали жертвами підпалів та інших злочинів. Співпадіння? Не думаю!
Тому, у зв'язку зі суттєвим збільшенням у Чернівцях злочинів, скоєних на фоні і з мотивів господарської чи політичної діяльності, вимагаю:
Щоб ЧМР звернулась із відповідним зверненнями до прокуратури, СБУ і Нацполіції з проханням об'єктивно розслідувати і притягнути до відповідальності винних у скоєнні злочину, вчиненого щодо керівника інспекції з благоустрою Сергія Обшанського

Дата створення:

Станом на 19 листопада петицію підписали 111 осіб з 250 необхідних.