Прохання до Буковинців зберегти єдиний простір сучасної культури Чернівців

ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНЕ ГОСПОДАРСТВО

Центр сучасного мистецтва Bunker отримав листа про те, що Буковинський Державний Медичний Університет звернувся до Виконкому міськради з проханням не продовжувати угоду про оренду приміщення. Підстав для цього у листі не зазначено. Жодної заборгованості немає.

Bunker є неприбутковою громадською організацією. За 3 роки свого існування організував чимало міжнародних та місцевих проектів сучасного мистецтва без жодної фінансової підтримки з боку Управління культури. Все робилося за власні кошти та на ентузіазмі невеличкої групи людей, зацікавлених у розвитку сучасного мистецтва в Чернівцях.

Підвальне приміщення за адресою Героїв Майдану 3 є власністю міста і приваблює певний контингент можливістю швидкого збагачення. Схоже, комусь захотілося відібрати у громади єдиний незалежний простір сучасного мистецтва і перетворити його на черговий гендель.

Прошу всіх, кому не байдужий розвиток культури в нашому місті підтримати нас і зберегти громадський простір для мистецтва.

Шановний Тарас Яремович!
Електронна петиція №285, яка набрала необхідну кількість голосів розглянута 02.11.2018 року у Вашій присутності та за участю заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради і начальника управління культур міської ради. Під час зустрічі Вам було повідомлено про те/що Ваше прохання щодо продовження угоди про Оренду приміщення виноситься на засідання Виконавчого комітету міської ради, про дату та час розгляду Вас буде повідомлено додатково.

22.12.2018
Шановний пане Tapасе Яремовичу!
На Вашу електронну петицію №285 «Прохання до Буковинців зберегти єдиний простір сучасної культури Чернівців» щодо продовження угоди про оренду приміщення за адресою м. Чернівці, вул. Героїв Майдану, 3, повідомляємо.
На засіданні Виконавчого комітету Чернівецької міської ради було прийняте рішення від 27.11.2018 №639/24 про продовження договору про спільну діяльність, укладеного між виконавчим комітетом міської ради, громадською організацією «Центр Сучасного Мистецтва» та комунальною бюджетною установою «Центральний Палац культури м. Чернівців». Копія документу була Вам направлена.

Сканкопія рішення сесії у додатку.

Петицію підписали 253 особи з 250 необхідних.