Запретить строительство церкви на проспекте....

Запретить очередную религиозное строение на проспекте, и отменить разрешение на строительство. Не для кого не секрет то что это все лишь бизнес, и никакого духовного роста там нет и не будет!
Лучше сделать зону отдыха.

Шановний Леоніде Володимировичу!

Попередній розгляд електронної петиції №316 щодо заборони будівництва церкви на проспекті Незалежності, на який Вас було запрошено, відбувся 28.11.2018 року за участю фахівців департаменту містобудівного комплексу та земельних відносин, юридичного управління міської ради під головуванням заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради. За результатами обговорення вирішено провести повторний розгляд вказаної петиції.
Разом з тим, набрала необхідну кількість голосів електронна петиція щодо облаштування скверу для відпочинку та дозвілля, а також дитячого майданчика між будинками №90-94 та будинком 92-А на пр. Незалежності, яка буде розглянута в порядку визначеному в «Положення про електронні петиції у місті Чернівцях».
Про дату та час розгляду вказаного питання Вас буде поінформовано окремо по електронній пошті.
Додатково інформуємо, що згідно з п.3.1. «Положення про електронні петиції у місті Чернівцях» на розгляд запрошується ініціатор, якому надається право представити свою електронну петицію. Ініціатор може делегувати право представляти свою електронну петицію представнику. У разі неявки на обговорення, петиція буде розглянута за Вашої відсутності.

08.02.2019
Шановний Леоніде Володимировичу!
В додаток до листа від 29.11.2018р. №КО-325/0-01/12-е інформуємо про наступне.
Попередній розгляд електронної петиції №316 щодо заборони будівництва церкви на проспекті Незалежності, на який Вас було запрошено, повторно відбувся 18.01.2019р. за участю фахівців департаменту містобудівного комплексу та земельних відносин міської ради. За результатами обговорення вирішено підготувати відповідний проект рішення міської ради про розгляд обумовленої петиції, в якому запропонувати проведення громадських слухань щодо подальшого використання земельної ділянки між будинками по проспекту Незалежності №90-94 та будинком 92-А.
Проект рішення з зазначеного питання буде розглянуто на черговій сесії міської ради, пленарне засідання якої, згідно з регламентом, відбудеться 28.02.2019 року.

19.03.2019
Шановний Леоніде Володимировичу!
Ваша петиція щодо заборони будівництва церкви на проспекті Незалежності була розглянута на сесії міської ради разом із петиціями №326 гр.Яриковського Б.В. щодо будівництва церкви на проспекті Незалежності, 92; №320 гр.Васильєва Є.В. щодо облаштування на земельній ділянці між будинками №90-94 і будинком №92-А на проспекті Незалежності скверу для відпочинку та дозвілля, а також влаштування дитячого майданчика.
Рішенням сесії 05.03.2019 № 1633 було прийняте рішення:
1. Взяти до відома петиції стосовно доцільності будівництва церкви, влаштування скверу для відпочинку і дозвілля та дитячого майданчика на земельній ділянці між будинками №90-94 та №92-А на проспекті Незалежності.
2. Провести громадські слухання з питання забудови земельної ділянки за адресою проспект Незалежності, 92.

Сканкопія рішення у додатку.

Петицію підписали 301 особа з 250 необхідних.