+ ще 163 громади!

Щодо капітального ремонту міжбудинкового проїзду біля будинку №7 та сусідніх будинків №5Б, №5 під’їзди 20, 21, 22, 23 та №3 під’їзди 20 та 21 по вул. Південно-Кільцевій

Мешканці будинку №7 по вулиці Південно-Кільцевій в місті Чернівці та сусідніх будинків звертаються з проханням продовжити капітальний ремонт міжбудинкового проїзду, починаючи від перехрестя ЗОШ №11, будинків №3, №5 та шостого під’їзду будинку №7 до початку міжбудинкового проїзду будинків №9, включаючи міжбудинковий проїзд будинку №5Б та під’їздів №20, 21, 22, 23 будинку №5 по вул. Південно-Кільцевій.
Два роки назад був проведеній капітальний ремонт тільки шести під’їздів будинку №7, що розташовані навпроти загальноосвітньої школи №11, але в нашому будинку 19 під’їздів, отже майже вся прилегла територія й надаліі залишається не відремонтованою.
Міжбудинковий проїзд, про який йдеться перебуває в жахливому стані: – знищене дорожнє полотно, наявні ями, накопичення води після дощу та відлиги, широкі і глибокі калюжі, відсутні тротуари, відсутнє освітлення на ділянці між будинкового проїзду між будинком №9, №7 та №5Б – це все унеможливлює не тільки проїзд, але і прохід до власного помешкання. Ремонт не проводився вже 30 років. Проблема ускладнюється збільшеною за останній час кількістю автомобілів, які хаотично припаркуються у дворі будинків, необладнаних під такі цілі, через що знищується трава на «газонах», розноситься болото по всьому двору, створюються перешкоди для пересування та відпочинку дітей та дорослих.
У сусідніх дворах по вул. Південно-Кільцевій зробили чудові прибудинкові проїзди (викладено плиткою або замінено асфальтне покриття).
Звертаємося до міської влади з проханням здійснити капітальний ремонт міжбудинкових проїздів разом із тротуарами та місцями для паркування будинків №7, №5Б, №5 під’їзди 20, 21, 22, 23 та №3 під’їзди 20 та 21.
Розраховуємо на Ваше розуміння та співпрацю!

Шановна Анастасіє Олександрівно!
Електронну петицію № 334 щодо капітального ремонту міжбудинкового проїзду біля будинку № 7, 5-Б, 5 (20, 21, 22, 23 під.), № 3 (20,21 під.) на вул. Південно-Кільцевій розглянули фахівці департаменту житлово-комунального господарства міської ради за Вашою участю.
В затвердженій Програмі будівництва, реконструкції та капітального ремонту об'єктів житлово-комунального господарства в м. Чернівцях на 2017-2020 роки «Комфортне місто» передбачено виконання робіт з капітального ремонту міжбудинкового проїзду за адресою вул. Південно-Кільцева, 3. Виконання робіт з капітального ремонту міжбудинкового проїзду будинків № 7 та 5-Б, 5 - в Програмі не передбачено.
Департаментом житлово-комунального господарства міської ради будуть підготовлені пропозиції щодо включення робіт з капітального ремонту міжбудинкового проїзду будинків № 7 та 5-Б, 5 в Програму «Комфортне місто».
На виконання протокольного рішення Чернівецької міської ради від 02.02.2017р. № 312/21 «Про розгляд електронних петицій» департамент готує відповідний проект рішення міської ради для розгляду на черговому сесійному засіданні ради.
Про дату та час розгляду петиції на сесії міської ради Вас буде повідомлено додатково.