Організації руху в нічний час (20:00-7:00 год.) по вул.Ентузіастів.

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Дозволити рух автомобілів по вул.Ентузіастів в напрямку від провулку Ентузіастів до вулиці Головної з 20:00 по 7:00 год.
Даний відрізок дороги в нічний час майже не задіяний і для оптимального руху до прилеглих будинків пропонується дозволити рух.

Шановний Віталію Степановичу!

Електронну петицію №339 стосовно зміни організації дорожнього руху в нічний час по вулиці Ентузіастів розглянули фахівці департаменту житлово-комунального господарства за Вашою участю.
Інформуємо, що відповідно до Закону України «Про дорожній рух» «до компетенції міської та районної Ради народних депутатів і міської та районної виконавчої влади у сфері дорожнього руху належить організація дорожнього руху на території міста і району згідно з відповідними генеральними планами, проектами детального планування та забудови населених пунктів, автоматизованих систем керування дорожнім рухом, комплексних транспортних схем і схем організації дорожнього руху та з екологічно безпечними умовами», на підставі чого рішенням виконавчого комітету Чернівецької міської ради від 26.01.2016р. №24/2 створено постійно діючу комісію з питань організації роботи громадського транспорту та безпеки дорожнього руху в М.Чернівцях до складу якої входять працівники структурних підрозділів міської ради. Головної автотранспортної інспекції з безпеки на наземному транспорті в Чернівецькій області, Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області, управління патрульної поліції в М.Чернівцях, депутатів міської ради та громадських організацій. Питання організації дорожнього руху в М.Чернівцях розглядаються виключно на вказаній постійно діючій комісії, яка уповноважена виконавчим комітетом міської ради займатися розглядом таких пропозицій.
Порушене в петиції питання включено до порядку денного засідання постійно діючої комісії з питань організації та безпеки дорожнього руху в м. Чернівцях.
Про дату, час та місце засідання вказаної постійно діючої комісії де Ви зможете представити петицію, Вас буде повідомлено додатково.

20.02.2019
Шановний Віталію Степановичу!
Додатково до листа міської ради від 18.01.2019р. № КО-7/0-01/10е стосовно зміни організації дорожнього руху в нічний час по вулиці Ентузіастів повідомляємо, що за результатами розгляду даного питання на постійно діючій комісії з питань організації роботи громадського транспорту та безпеки дорожнього руху в М.Чернівцях комунальним підприємством Міськії ГЕП виконано роботи з встановлення відповідних дорожніх знаків щодо організації двостороннього руху транспорту по вул. Ентузіастів в нічний період часу, а саме з 22-00 год. до 6-00 год.
Таким чином, вимоги викладені в електронній петиції №339 виконані.