Звільнити із займаної посади керівника департаменту ЖКГ Володимира Бешлея через неналежне виконання посадових обов'язків та невідповідність займаній посаді

ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНЕ ГОСПОДАРСТВО

За понад чотири місяці перебування на посаді керівника департаменту ЖКГ Чернівецької міської ради стан житлово-комунального господарства міста не лише не покращується, а, навпаки, значно погіршився. Стан доріг у місті перебуває у найбільш жахливому стані за останні десятиріччя. Кілька із тих вулиць, які були за цей час відремонтовані за наші гроші, уже розриті комунальними службами. А це значить, що гарантія на ремонт на цих об'єктах уже діяти не буде. Розрита частина Проспекту Незалежності, через яку транспорт у цьому районі рухається дуже повільно. Також погано працює і громадський транспорт у місті. Попри підвищення тарифу до 5 гривень, маршрутки почали рухатися ще рідше і скарги чернівчан почастішали.
Пропоную за недоліки у роботі звільнити з посади відповідального за стан справ у житлово-комунальному господарстві Чернівців, керівника департаменту ЖКГ Володимира Бешлея.

Шановний Віталію Олеговичу

Розглянувши Вашу електоронну петицію, щодо звільнення із займаної посади керівника департаменту житлово-комунального господарства міської ради Володимира Бешлея, повідомляємо наступне.
Відповідно до статті 20 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування» та Кодексу законів про працю України, звільнення посадової особи місцевого самоврядування, зазначеної в петиції, належить до повноважень Чернівецького міського голови.
За таких обставин, звільнення з посади директора департаменту житлово-комунального господарства Чернівецької міської ради не належить до повноважень Чернівецької міської ради та її виконавчих органів.
Враховуючи зазначене, підняте в петиції питання, спрямовано до відома секретаря Чернівецької міської ради, який відповідно до статей 42, 50 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» здійснює повноваження Чернівецького міського голови