Тролейбус по вул. Винниченка

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Враховуючи те що були закуплені тролейбуси для Садгори, пропоную такі самі пустити по вул. Винниченка.
Такий маршрут міг би починатися з Соборної площі і закінчуватись навіть Калинівським ринком, або Гравітоном!
Відпала б потреба в короткому маршруті тролейбуса 1, та перекриє більшість незручних маршруток!

Шановний Мирославе Романовичу!
Електронну петицію №06 стосовно забезпечення тролейбусним сполученням вулиці Винниченка розглянули фахівці департаменту житлово-комунального господарства спільно з КП «Чернівецьке тролейбусне управління» без Вашої участі в зв'язку з тим, що на надіслане на Вашу електронну адресу запрошення Ви не з'явилися.
По суті порушеного питання інформуємо, що на сьогодні на балансі тролейбусного управління немає вільного рухомого складу для відкриття тролейбусного маршруту по вул. Винниченка. Разом з тим, у листопаді 2018 року КП «Чернівецьке тролейбусне управління» здійснено випробовування тролейбусів Дніпро-203 з автономним ходом за маршрутом «з-д.Гравітон- гот.Турист» через вул. Винниченка та проспект Незалежності. Частину шляху, а саме від перехрестя проспекту Незалежності до вулиці Руської тролейбус долав на автономному ходу. За результатами випробувань та згідно з законодавством в сфері автомобільного транспорту департаментом житлово-комунального господарства складено відповідний АКТ пробного рейсу і на підставі якого виготовлено та погоджено в установленому порядку паспорт тролейбусного маршруту №9 «Гравітон» - площа Соборна».
Окрім цього, рішенням 66 сесії VII скликання міської ради від 20 грудня 2018 року №1602 «Про внесення змін та доповнень до рішення міської ради від 04.09.2018р. №1425 «Про надання комунальному підприємству «Чернівецьке тролейбусне управління» дозволу на придбання техніки на умовах фінансового лізингу» надано можливість тролейбусному управлінню розпочати роботу із закупівлі рухомого складу з автономним ходом для забезпечення виконання перевезень пасажирів на запланованому тролейбусному маршруті №9.
Враховуючи викладене, повторно виносити питання порушені в даній петиції на розгляд сесії міської ради не доцільно.