Комарова18 капітальний ремонт прибудинкової дороги

Звернення від мешканців будинку №18, що по вулиці Комарова в м. Чернівці та сусідніх будинків :
У звя'зку із неякісним прибудинковим асфальтним покриттям біля будинку №18 по вул. Комарова в м. Чернівці в період дощів та відлиги прохід по даній частині дороги унеможливлюється. Унеможливлює прохід, збір води та великої кількості калюж на даному асфальтному покритті, після того як зробили неякісний ямковий ремонт. Дана дорога є однією з основних гілок проходу для мешканців нашого мікрорайону, які щодня ведуть дітей до ДНЗ №41 та відвідують ринок Буковинський.
Для ефективного результату по усуненню даної проблеми прохання об'єднати капітальні роботи по заміні асфальтного покриття з прибудинковою дорогою біля сусіднього будинку №21 по вул. Полетаєва, так як , даний будинок є паралельним будинку №18 по вул. Комарова, і частково від будинку №21 по вул. Полетаєва є стік води під будинок №18 на вул. Комарова.
Беручи до уваги вищевикладене звертаємось та наполягаємо на невідкладному капітальному ремонті асфальтного покриття міжбудинкового проїзду біля будинку №18 на вулиці Комарова в м. Чернівці .

Шановний Богдане Тарасовичу!

Електронну петицію № 07 щодо здійснення капітального ремонту міжбудинкового проїзду на вул. В. Комарова, 18, 13.02.2019р. розглянули фахівці департаменту житлово-комунального господарства міської ради.
Інформуємо, що виконання робіт з капітального ремонту міжбудинкового проїзду на вул. В.Комарова, 18 передбачено в затвердженій Програмі будівництва, реконструкції та капітального ремонту об'єктів житлово-комунального господарства в м. Чернівцях на 2017-2020 роки «Комфортне місто». При наявності фінансового ресурсу зазначені роботи планується виконати в 2019 році.
Вирішено рекомендувати міській раді петицію підтримати. Департамент житлово-комунального господарства міської ради готує відповідний проект рішення для розгляду на черговому сесійному засіданні ради.
Про дату та час розгляду петиції на сесії міської ради Вас буде повідомлено додатково.

01.04.2019
Шановний Богдане Тарасовичу!
Додатково повідомляємо, що на сесії Чернівецької міської ради 28.03.2019р. Вашу електронну петицію щодо здійснення капітального ремонту міжбудинкового проїзду на вул. В. Комарова, 18, підтримано.
Сканкопія рішення у додатку

Петицію підписали 252 особи з 250 необхідних.