Приєднати міські школи до "відкритого бюджету шкіл"

ОСВІТА

Прошу керівництво міста звернути увагу на ініціативний проект "відкритий бюджет шкіл" https://openschool.in.ua , та приєднати всі загальноосвітні навчальні заклади до даної платформи
Платформа дозволить точно і ефективно контролювати надходження , витрати та рух коштів; як бюджетних та благодійних(коштів батьківського комітету), та знизить до мінімуму корупційні ризики.

Відеорепортаж порталу DW (Deutsche Welle)

Шановний Андрію Руслановичу!

Управління освіти Чернівецької міської ради у Вашій присутності розглянуло електронну петицію №51 «Про приєднання міських шкіл до «відкритого бюджету шкіл» та повідомляє, що на основі умов виконання меморандуму про взаєморозуміння і співпрацю між управлінням освіти Чернівецької міської ради та Херсонським обласним благодійним фондом «Об'єднання», щодо впровадження веб-платформи «Єдина система відкрити бюджетів закладів освіти м. Чернівці» буде сприяти у впровадженні вищезазначної Системи. Провадження проекту забезпечить відкритість та доступність інформації про надходження і виконання бюджетних коштів, благодійної допомоги, зменшить корупційні ризики при їх використанні.
Перші кроки управлінням освіти вже зроблені, 22.03.2019 року відбулася нарада керівників закладів загальної середньої освіти, де відбулася зустріч з представником громадської організації «Об'єднання», координатором проекту «Єдина система відкрити бюджетів закладів освіти м. Чернівці» Ольгою Обершт, яка розповіла про суть проекту та його переваги.
Петицію буде винесено на розгляд Чернівецької міської ради про дату розгляду Вам буде повідомлено.
За результатами розгляду електронної петиції та відповідно до рішення, яке буде прийняте Чернівецькою міською радою управління освіти розробить стратегію щодо залучення всіх закладів освіти міста для ефективної роботи Системи.

Петицію підписали 253 особи з 250 необхідних.