+ ще 192 громади!

ДОВЕСТИ ДО ЛАДУ СКВЕР ПО ВУЛИЦІ КОРДУБИ

Сквер, який знаходиться поруч костьолу на вулиці Кордуби, дедалі менше нагадує місце для відпочинку. Відсутність благоустрою робить прогулянки по ньому небажаними. Весь фонд, який там є, зношений: це і лавки, це і покриття, це і зелені насадження. Привабливими, особливо у теплі пори року, вони є лише для, так званих, асоціальних елементів. Тут знаходять собі притулок бомжі, які в особливий спосіб відлякують від нього нормальних людей. Вони снують тут цілими компаніями, справляють нужду, не звертаючи увагу на перехожих. І за всім цим спостерігають діти, адже поряд знаходиться гімназія.

Тому ВИМАГАЄМО!!!!!!!!!!!!:
ЗАМІНИТИ ТРОТУАРНЕ ПОКРИТТЯ у місцях, де це необіхдно
ОНОВИТИ ЛАВКИ
ВИСАДИТИ НОВІ ДЕРЕВА ТА КУЩІ
ВИРІШИТИ ПИТАННЯ СТОСОВНО ПЕРЕБУВАННЯ БЕЗХАТЧЕНКІВ

Шановна Тетяно Андріївно!
Електронна петиція №56 «Довести до ладу сквер по вул. Кордуби», яка набрала 258 голосів, була попередньо розглянута в департаменті житлово-комунального господарства міської ради 05.04.2019р. за участю представників департаменту житлово-комунального господарства міської ради і тресту зеленого господарства та протизсувних робіт.
На виконання протокольного рішення Чернівецької міської ради № 312/21 від 02.02.2017 року «Про розгляд електронних петицій» департаменту житлово-комунального господарства міської ради спільно з юридичним управлінням міської ради доручено підготувати проект рішення міської ради для розгляду електронної петиції №56 на черговому сесійному засіданні ради. Про дату та час розгляду петиції на сесії міської ради Вас буде повідомлено додатково.

18.11.2019
Шановна Тетяно Андріївно!
Додатково про розгляд електронної петиції №56 «Довести до ладу сквер по вул. Кордуби» повідомляємо наступне.
Зазначена електронна петиція розглянута 26.09.2019р. на пленарному засіданні 72 сесії Чернівецької міської ради. Однак, не підтримана.
На офіційному порталі міської ради можна ознайомитись із результатами голосування.