Провести вибори мера м. Чернівці

ІНШІ

Провести вибори мера м. Чернівці, не 2020 році, а уже!
Вигнати Продана, його ніхто необирав мером, хватить розкрадати міський бюджет!

Шановна Жанно Ярославлівно!

Повідомляємо щодо Вашої електронної петиції «Провести вибори мера м.Чернівці» від 19.04.2019р., що за приписами частини 10 статті 79 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» у разі дострокового припинення повноважень сільського, селищного, міського голови відповідні позачергові місцеві вибори призначаються Верховною Радою України не пізніше ніж у дев'яностоденний строк з дня дострокового припинення повноважень сільського, селищного, міського голови. Порядок проведення позачергових виборів сільського, селищного, міського голови визначається законом, про вибори.
Оскільки вирішення питань зазначених в петиції не належить до повноважень виконавчих органів міської ради, направляємо дану електронну петицію до відома головам депутатських фракцій міської ради сьомого скликаня.
Разом з цим, інформуємо, що відповідно до рішення Чернівецького окружного адміністративного суду від 23.04.2019р. по справі №824/766/18-а Каспрука Олексія Павловича поновлено на посаді Чернівецького міського голови з 26.07.2018р. Рішення суду в зазначений частині допущено до негайного виконання.