Ремонт критичного дорожнього покриття по вул. Київська

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Мікрорайон Роша, що знаходиться в 10 хвилинах від центру міста, відрізаний від "цивілізації " - дорожнє покриття перешкоджає безпечному пересуванню на громадському та приватному транспорті. Дорога знівечена ще з грудня 2018 року та станом на сьогодні (09.05.2019 - 6 місяців) перебуває в непридатному стані, існуюче покриття не підлягає ямковому ремонту, а капітальному ремонту!

Проблемна ділянка: вул. Київська, 6 - вул. Київська, 36 (550 м.)
(додано фото ділянки)

Прошу депутатів міської ради, які безпосередньо проживають в даному районі (щонайменше з 10-ток чинних) відреагувати і вирішити це питання шляхом капітального ремонту ділянки. Страждають люди та транспорт!

Шановний Андрію Дмитровичу!

Електронна петиція № 108 з приводу ремонту критичного дорожньоп покриття по вулиці Київській, що набрала 255 голосів, була попередим розглянута спільно начальником управління комунального господарств; департаменту житлово-комунального господарства міської рад* Пилип'яком О.С., головним спеціалістом виробничо-технічного відділ) комунального обслуговування та благоустрою управління комунальногс господарства департаменту житлово-комунального господарства міської ради Малишевою В.Д. у Вашій присутності.
Вас було проінформовано, що виконання робіт з капітального ремонт) вул. Київської передбачено в затвердженій Програмі будівництва реконструкції та капітального ремонту об'єктів жиглово-комунальногс господарства в м. Чернівцях на 2019-2021 роки «Комфортне місто».
Вирішено рекомендувати міській раді петицію підтримати. На виконання протокольного рішення Чернівецької міської ради від 02.02.2017р. № 312/21 «Про розгляд електронних петицій» департаментом житлово-комунальногс господарства міської ради буде підготовлений проект рішення міської ради для розгляду на черговому сесійному засіданні міської ради.
Про дату та час розгляду петиції на сесії міської ради Вас буде повідомлено додатково.

18.07.2019
Шановний Андрію Дмитровичу!
Додатково повідомляємо, що електронну петицію № 108 з приводу ремонту критичного дорожнього покриття по вулиці Київській планується розглянути на черговій сесії міської ради, яка запланована на 25.07.2019р.

08.08.2019 р.
Шановний Андрію Дмитровичу!
Повідомляємо Вам, що рішенням сесії міської ради від 25.07.2019 № 1788, було прийняте рішення
підтримати Вашу електронну петицію № 108 гр. щодо капітального ремонту дорожнього покриття вул. Київської.
Можливість виконання робіт з капітального ремонту дорожнього покриття вул. Київської буде розглядатися при наявності фінансування з міського бюджету на ці цілі.

Скан-копія рішення у додатку.