Про перегляд руху громадського транспорту у м.Чернівці

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Пропоную переглянути рух транспорту, інтервали з якими рухається громадський транспорт, а також величину автобусів на маршрутах.
Необхідний повний перегляд усього графіку громадського транспорту та максимальне покращення умов перевезення громадян.
Для початку необхідно повернутися до маршрутного списку за яким рухалися громадські автобуси до підняття цін на проїзд до 5 гривень. Також необхідне залучення громади міста, а саме мешканців житлових районів, які можуть наглядно пояснити проблеми конкретних маршрутів.
Адже на даний момент маршрутки та тролейбуси стали їздити значно рідше, тобто відбулося значне зменшення автобусів на маршрутах, транспорт переповнений та забитий, люди зачасту не можуть проштовхнутися в маршрутку чи тролейбус, катастрофічна ситуація із загальним станом автобусів та тролейбусів на маргрутах.
Завдяки спільній роботі міської ради та громади міста необхідно дійти спільного консенсусу задля комфортного користування громадським транспортом у м.Чернівці.

Дата створення:

Станом на 21 вересня петицію підписали 63 особи з 250 необхідних.