+ ще 172 громади!

Внести до статуту територіальної громади міста заборону лгбт-заходів

СІМ’Я, МОЛОДЬ, ДІТИ

Керуючись Конвенцією ООН про права дитини, прийнятою резолюцією 44/25 Генеральної Асамблеї ООН від 20 листопада 1989 року та ратифікованою Постановою Верховної Ради України № 789ХІІ від 27 лютого 1991 року, яка набула чинності для України 27 вересня 1991 року і згідно з якою освіта дітей повинна бути направлена в тому числі на повагу до національних цінностей їх країни, прошу Чернівецьку міську раду заради захисту дітей від інформації, яка пропагує аморальні збочення на противагу традиційним сімейним цінностям, внести до статуту територіальної громади міста Чернівці заборону публічних лгбт-заходів.

З приводу Вашої електронної петиції «Внести до статуту територіальної громади міста заборону лгбт-заходів», повідомляємо наступне.
Відповідно до п.1.4. Положення про електронні петиції в місті Чернівцях, затвердженого рішенням міської ради від 25.09.2015р. №1726, зі змінами від 08.08.2017р №799, електронна петиція не може містити заклики до повалення конституційного ладу, порушення територіальної цілісності України, пропаганду війни, насильства, жорстокості, розпалювання міжетнічної, расової, релігійної ворожнечі, вчинення терористичних актів, посягання на права і свободи людини, інформацію, яка принижує честь і гідність, права та законні інтереси осіб, матеріали та вислови, які становлять загрозу національним інтересам і національній безпеці України, матеріали та вислови порнографічного, еротичного або сексуального характеру, матеріали та вислови, які містять передвиборчу агітацію, рекламу товарів, робіт і послуг.
Враховуючи те, що подана Вами електронна петиція не відповідає вимогам до електронної петиції, передбачених Положенням про електронні петиції в місті Чернівцях, правові підстави для підготовки відповідного проекту рішення міської ради чи виконавчого комітету міської ради з метою вирішення питань, порушених у петиції відсутні.

Петицію підписали 251 особа з 250 необхідних.