асфальтування дороги від вул. Руська 213 до товариства по експлуатації індивідуальних гаражів № 14. вул. Руська 219а

У зв"язку із відсутністю дорожнього покриття проїзду з вулиці Руської 213 до товариства з експлуатації індивідуальних гаражів № 14 вул.Руська 219-А. Члени вище вказаного товариства та мешканці даного мікрорайону просять заасфальтувати дорогу про яку іде мова.
Велика кількість мешканців нашого мікрорайону мають у власності транспортні засоби та постійно користуються гаражами цього товариства, яке налічує близько 500 членів.
При кожному використанні літра пального передбачений відсоток коштів, що повинен витрачатися на якісне покриття доріг асфальтом , тому ми як постійні платники цього збору (податку) вимагаємо щоб проїзд (дорога) з вулиці Руська 213, до товариства по експлуатації індивідуальних гаражів №14, за адресою вул.Руська 219-А був заасфальтований.
Прикріпив копію карти, червона лінія вказує на розміщення дороги що пролягає від вул.Руська 213 до вул.Руська 219-А. Яку необхідно заасфальтувати.

До кінця збору підписів залишилось:

Станом на 23 серпня петицію підписали 31 особа з 250 необхідних.