Відновлення дорожнього покриття проїзду з вулиці Руська, 236, м.Чернівці до траси мотокросу вулиця Руська, 226в.

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Відновлення дорожнього покриття проїзду з вулиці Руська, 236, м. Чернівці до траси мотокросу вулиця Руська, 226в. Ремонт цієї дороги - це питання іміджу нашого міста, оскільки вона веде до траси, на якій проводяться тренування і особливо спортивні змагання з мотокросу та авто кросу, чемпіонати України, чемпіонати Європи та світу. Дана ділянка дороги пролягає на шляху до загальноосвітнього навчального закладу № 42, Чернівецького професійного ліцею сфери послуг" (ПТУ № 13), житлових багатоповерхових. У зв'язку з відсутністю дорожнього покриття проїзду з вулиці Руська, 236 до траси мотокросу, працівники даних навчальних закладів, батьки учнів та мешканці мікрорайону, де проживають 500 жителів, просять заасфальтувати дорогу, яка веде до траси мотокросу оскільки на даному напрямку постійний активний рух, пил, каміння, ями, і болото в дощову погоду. Ремонт дорожнього покриття є нагально необхідним оскільки мікрорайон розбудований і густо населений, потребує дороги, а шлях до школи та училища - додаткової розмітки для безпеки руху учнів та вільного руху мотоциклів та автомобілів.
При кожному використанні літра пального передбачений відсоток коштів, що повинен витрачатися на якісне покриття доріг асфальтом, тому ми як постійні платники цього збору (податку) вимагаємо, щоб проїзд (дорога) з вулиці Руська, 236, до траси мотокросу вулиця Руська, 226в був заасфальтований.

Оприлюднення відповіді не пізніше:

Станом на 16 вересня петицію підписали 257 осіб з 250 необхідних.