Відновлення дорожнього покриття проїзду з вулиці Руська, 236, м.Чернівці до траси мотокросу вулиця Руська, 226в.

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Відновлення дорожнього покриття проїзду з вулиці Руська, 236, м. Чернівці до траси мотокросу вулиця Руська, 226в. Ремонт цієї дороги - це питання іміджу нашого міста, оскільки вона веде до траси, на якій проводяться тренування і особливо спортивні змагання з мотокросу та авто кросу, чемпіонати України, чемпіонати Європи та світу. Дана ділянка дороги пролягає на шляху до загальноосвітнього навчального закладу № 42, Чернівецького професійного ліцею сфери послуг" (ПТУ № 13), житлових багатоповерхових. У зв'язку з відсутністю дорожнього покриття проїзду з вулиці Руська, 236 до траси мотокросу, працівники даних навчальних закладів, батьки учнів та мешканці мікрорайону, де проживають 500 жителів, просять заасфальтувати дорогу, яка веде до траси мотокросу оскільки на даному напрямку постійний активний рух, пил, каміння, ями, і болото в дощову погоду. Ремонт дорожнього покриття є нагально необхідним оскільки мікрорайон розбудований і густо населений, потребує дороги, а шлях до школи та училища - додаткової розмітки для безпеки руху учнів та вільного руху мотоциклів та автомобілів.
При кожному використанні літра пального передбачений відсоток коштів, що повинен витрачатися на якісне покриття доріг асфальтом, тому ми як постійні платники цього збору (податку) вимагаємо, щоб проїзд (дорога) з вулиці Руська, 236, до траси мотокросу вулиця Руська, 226в був заасфальтований.

Шановна Галино Василівно!

Електронну петицію № 179 з приводу відновлення дорожнього покриття проїзду з вул. Руська, 236 до траси мотокросу вул. Руська, 226-В, що набрала 251 голос, попередньо розглянули фахівці виробничо-технічного відділу комунального обслуговування та благоустрою управління комунального господарства департаменту житлово-комунального господарства міської ради у Вашій присутності.
В затвердженій Програмі будівництва, реконструкції та капітального ремонту об'єктів житлово-комунального господарства в м. Чернівцях на 2019-2021 роки «Комфортне місто» передбачено виконання робіт з капітального ремонту проїзду від вул. Руської до спортцентру «Суперкрос» по вул. Руській, 226-г. Можливість виконання зазначених робіт розглядатиметься за наявності фінансування з міського бюджету цього об'єкту.
Надіслано звернення до управління контролю за благоустроєм міста з метою притягнення до відповідальності тих суб’єктів, які не забезпечили покіс трави вздовж проїзду та утримання території в належному санітаром стані. Департаменту містобудівного комплексу та земельних відносин міської ради рекомендовано спільно із забудовниками розглянути можливість організації заїзду будівельної техніки до об’єкту будівництва в районі будинків № 236 - 226-В не з вул. Руської, а з іншого боку, що зменшить навантаження на проїзд, яким користуються школярі, студенти, мешканці.
Вирішено рекомендувати міській раді петицію підтримати. На виконання протокольного рішення Чернівецької міської ради від 02.02.2017р. № 312/21 «Про розгляд електронних петицій» департамент житлово-комунального господарства міської ради готує відповідний проект рішення міської ради для розгляду на черговому сесійному засіданні. Про дату та час розгляду петиції Вас буде повідомлено додатково